joi, 1 iulie 2010

Semne ca un barbat e sub papuc...

Încep fără alte introduceri, că ştiu de ce aţi intrat.

1. Ştie exact perioada în care prietena lui are menstruaţia, şi se opreşte în drum spre casă să cumpere tampoane, fără ca EA să-i fi amintit. De obicei, le cumpară cu două, trei zile înainte, să fie sigur că EA nu se supără.

2. Îi cară geanta peste tot. Inclusiv la nunţi, întâlniri de afaceri şi piaţă. Până la urmă, de ce să se obosească, sărăcuţa?

3. Ştie diferenţa dintre roz, mov, fucsia şi lila. Dacă îl trezeşti noaptea din somn, îţi poate recita pe nerăsuflate care sunt tendinţele cromatice ale verii şi care e culoarea EI preferată.

4. Nu îşi face abonament la ProSport, ci la Comspolitan. E o revistă mai colorată, care arată bine şi pe măsuţa de cafea. În plus de asta, o poate lua cu el la baie şi să înveţe chestii.

5. Are în agenda telefonului o categorie separată, intitulată “Cele două iubiri din viaţa me”, unde apar mă-sa si EA. Fiecare are câte un ringtone special. Mama are o piesă lacrimongeno-sentimentală de-a lui Aurel Tămaş, cu subiectul evident “mama”, EA are “Anything i do, i do it for you!”

6. Refuză întâlnirile la bere în favoarea telenovelelor. La început, se minţea că se uită cu EA pentru a-i face pe plac. Între timp, a descoperit că telenovelele pot fi adevărate lecţii de viaţă. De altfel, apartamentul în care locuiesc a fost inspirat de decorurile din “Clona”.

7. Dacă cineva îi propune ceva, orice, dă repede un răspuns instinctiv de genul: “Să văd ce zice şi “mami” şi te sun”.

8. E convins că toţi bărbaţii din lumea asta poartă halate de baie ca şi în cuplul lor, inscripţionate cu “EA” si “EL” sau “Ursuleţ” şi “Ursulica”.

9. Îi plac sau nu vuvuzele (de care doar a citit, că doar cine se uită la fotbal, când talkshow-urile culinare sunt mult mai educative) dacă îi plac şi ei. De altfel, el nu are păreri. Doar EA are!

10. Îşi ţine ziua de naştere doar şi numai doar dacă EA îi spune că stau bine cu banii şi îşi poate permite să le cumpere prietenilor câte o savarină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu